Maffia-systeem kiest voor rust en roest, zij vinden dat een goed Punt

Afbeelding

Mislukte maffia doofpotpolitiek

De informatie over de ontmoeting tussen een ex-marinier en de zichzelf noemende Molukse leider Wattilete, had ik al paar jaar in mijn bezit. Ik werd getipt, toen de ontmoeting had plaatsgevonden. Ik heb gewacht, want er moest wel een moment komen om het gepast te gaan gebruiken. Zat natuurlijk wel een risico in. Want ik wist dat de vriendjes van Wattilete(lees de zogenaamde RMS regering in ballingschap) dit ook in hun bezit moesten hebben gehad. Of zou het zo zijn, dat ze zich nog steeds in hun bek laten schijten. Er bestond een kans dat eentje uit het maffia-systeem naar buiten zou klappen. Maar zij vielen ook onder zwijgplicht. De meeste Molukkers in Nederland laten zich niet meer misleiden. Men maakte nog een laatste vergissing toen de rechtzaak een paar jaar geleden was, om een staatshoofd op “bevel”van Wattilete te laten op pakken. Te zot voor woorden. Wanneer men de gangen van Wattilete ziet daarna. Want hij vliegt gewoon heen en weer naar Indonesie! Daar stond hem geen rechtzaak te wachten. Wat wel zou je zeggen.

Eindelijk kan de Molukse gemeenschap haar stem laten horen doen mee aan poll! Ben je voor of tegen?

Poll: https://reawaruw7.wordpress.com/

Na een paar uur van het verschijnen van mijn blog(afgelopen donderdagochten), kwamen pas de reacties van de boodschappendienst van de misleider Wattilete. Dit is een bekend verhaal, want ze moeten eerst contact maken met elkaar. Het is al jaren bekend dat de misleiders of te wel de zichzelf benoemde RMS regering in ballingschap nooit zelf reageerd. De mislukte “wanna be Molukse leider” Van ’t Foort mag dan ook niet ontbreken. Ook zijn er steeds dezelfde personen bij die hun ondersteunen, maar wanneer je met ze gaat praten? En je gaat hun de vraag stellen ben je wel echt voor RMS? Dan zullen ze nee zeggen. Ze zijn actief onder fake-accounts, en soms met meerdere accounts op Facebook. De strekking zal zijn dat ik aan stemmingmakerij doe(BVD was het eerst), en dat we als een front naar buiten moeten komen. Er moet rust komen. De oplossing? We moeten het aan de zogenaamde RMS regering in ballingschap overgeven de regie. Alsof wij als Maluku nog zo dom zijn, en dat wij ons nog laten beliegen. Zelfs na de uiteenzetting van de ontmoeting tussen de misleider Wattilete en de ex-marinier. Zij denken dat we nog steeds in hun geloof hebben, helaas zij zijn totaal mislukt(Mislukker)! Stichting Buat blijkt ook binnen het maffia-systeem te vallen van Wattilete. Beiden mogen zich niet meer uitspreken namens “de Molukse gemeenschap” totaal mislukt. Wederom werd mij verweten van stemmingmakerij, maar wanneer men onderstaande verklaring van Buat leest? Kan men zien dat men zonder slag of stoot, en zonder overleg met de Molukse gemeenschap in heeft gestemd met het verlenen van een veteranenstatus. Met welke militaire achtergrond kunnen de kopstukken van de maffia van Buat verantwoorden? En wat voor belang heeft Buat en de personen die dit besluit hebben genomen daar aan? In ieder geval niet het algemeen Moluks. Of met behoud van hun functies en ter bescherming van hun loopbanen. Of te wel heeft geld een rol gespeeld?

 

‘Volgens de bewindsvrouw wordt het besluit zowel gesteund door de Molukse gemeenschap als de militairen’ is ons inziens een goede weergave.

 

Hoe durft Buat die binnen het maffia systeem valt dit te stellen? Ben je het er totaal niet mee eens? Word lid van onderstaande groep:

Molukse gemeenschap tegen veteranenstatus militairen 1977

https://www.facebook.com/groups/256896641136361/

Afbeelding

In ieder geval waar gaan mijn laatste twee blogs over:

  1. De nabestaanden van de actie- voerders van de Punt adviseer ik zich te gaan herbezinnen, want de vooruitzichten van kans van slagen voor hun rechtzaak zijn niet goed. Vooral niet door de nieuwe ontwikkelingen, en dat is het toekennen van een veteranenstatus aan de militairen uit 1977. Of de nabestaanden moeten achter het verlenen van de veteranenstatus staan.
  2. Er word verteld dat Stichting Buat namens de “Molukse gemeenschap” heeft gesproken? Buat is een instrument van het maffia-systeem die gelinkt is aan de misleiders. Een verkiezing of poll behoort niet tot de handelswijze van het maffia-systeem van de zogenaamde RMS regering in ballingschap. Zelfs de benoemingen van de presidenten wordt door hen onderling geregeld. Dan laat ik op dit moment even rusten of de benoemingen van de leiders wel legitiem zijn volgens de RMS wetgeving. Naar aanleiding van alle reacties die ik krijg via prive-berichten merk ik dan ook dat de zwijgende meerderheid het niet meer pikt. Kortom, de Molukse gemeenschap staat niet achter het erkennen van de veteranenstatus voor welke militair dan ook uit 1977. De meerderheid van de Molukse gemeenschap heeft het recht zijn geluid te laten horen, omdat vooral de eerste en tweede generatie de nasleep van de acties bewust mee hebben gemaakt. En de Molukse meerderheid is het niet mee eens dat Buat en Wattilete zich beiden uitlaat als zijnde “Molukse gemeenschap”.
  1. Het Nederlandse systeem en de Nederlandse burger via de pers, mag weten dat de Molukse gemeenschap zich niet meer wilt laten vertegenwoordigen door het maffia-systeem die onder Wattilete en de zijnen valt. Zoals eerder geschreven is dit meetbaar, want zij worden gesteund door niet meer dan honderd leden. Op een getal van zeker rond de vijftig duizend Molukkers stelt dat niets meer voor. De boodschappenjongen Thijmen van ’t Foort vertegenwoordigd de Gerakan Maluku, die jaren geleden onder leiding van Hukom wel serieus werd genomen. Heeft niet meer een ledenaantal van mogelijk vijftien leden. Ik heb de laatste drie dagen wel meer dan driehonderd mails gekregen die mijn tegengeluid ondersteunen! Logisch gevolg zal mogelijk zijn dat er een movement zal gaan opstaan. Die mogelijk bij een hogere aantal van meer dan honderd leden gezien moet worden als de belangrijkste speler bij kwesties die de Molukse gemeenschap aangaan in Nederland. Organisaties zoals Buat moeten zich dan schikken naar de meerderheid! Om gelijk een einde te maken van een mogelijke discussie het volgende, binnen de movement is geen plek voor functies als ministers en zogenaamde presidenten. Want die kunnen alleen maar opstaan vanuit de Molukken. Omdat zij dit moeten bepalen, en niet vanuit Nederland.
  2. Ik zal een verklaring gaan opstellen, en die gaan aanbieden aan de beleidsbepalers die over de veteranenstatus gaan voor de militairen die meededen in 1977. Omdat zij onder andere de verkeerde instructies kregen van Dries van Agt, dit dient eerst tot de bodem uitgezocht worden. Het erkennen van een veteranenstatus is niet op zijn plaats!

De oproep van enkelingen vanuit het maffia-systeem om rust te bewaren en op de RMS misleiding Nederland te wachten, leg ik naast me neer. Want dat kan niet meer serieus genomen worden, want hun optreden van de afgelopen jaren was van rust. Wij hebben hun nu massaal door, wij weten de betekenis van het Nederlands spreekwoord rust is roest. En dat was de opzet van het maffia-syteem, helaas wij zijn Maluku!

Maluku4Maluku

L.P. Reawaruw

Afbeelding

Verklaring Stichting Buat

Om toch enige perspectief te geven binnen de discussie over de draaginsigne hierbij de feitelijkheden.

De berichtgeving ‘Volgens de bewindsvrouw wordt het besluit zowel gesteund door de Molukse gemeenschap als de militairen’ dient te worden gezien binnen de volgende context:

Het kabinet heeft bij monde van de minister van Defensie kennis genomen van de forse bezwaren, zoals gepresenteerd door BUAT, naar aanleiding van het besluit van het Nederlandse kabinet om op verzoek van het parlement, Eerste en Tweede Kamer, de draaginsigne toe te kennen aan een specifieke groep van professionals van de krijgsmacht. Ook in militaire kring was er kritiek. De voormalige Commandant der Strijdkrachten, Dick Berlijn, zei te betreuren als de insigne er zou komen. Dus mede door BUAT heeft de minister na ampel beraad binnen Defensie het besluit genomen de draaginsigne niet toe te kennen en het eerder genomen besluit te herzien.

De toekenning van de veteranenstatus is een eigenstandige beslissing van de minister na beraad met de betrokken militairen. De militairen hebben haar doen besluiten om hen de veteranenstatus te verlenen.Haar besluit omvat beide aspecten dus de berichtgeving ‘Volgens de bewindsvrouw wordt het besluit zowel gesteund door de Molukse gemeenschap als de militairen’ is ons inziens een goede weergave.

Voor vragen kan je een mail sturen naar stichting.buat@gmail.com, we zullen daar altijd op antwoorden. Mocht je Rob Tupan of mij persoonlijk willen benaderen dan kan dat via genoemde email adres.

Joseph Kakisina namens Stichting Buat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s