Dossierkennis en het Indisch meisje Ansje Monsou!

Kaping

Steun aan Buat – Veteraan meldt zich !
28 februari 2014 om 13:07
Stichting BUAT
Niasstraat 1 (unit B55)
3531 WR Utrecht

Per email: stichting.buat@gmail.com

Amsterdam, 28 februari 2014

Geachte mijnheer R. Tupan,

Ik moet vernemen dat u een afvaardiging aan het samen stellen bent om kopstukken van de Nederlandse politiek te gaan ontmoeten. Ik ben deskundig als Nederlandse ex-militair, en ben zelfs een erkende oorlogsveteraan. Ik weet niet of bij St. Buat ook zulke personen zijn, daarom wil ik hiervoor in aanmerking komen.

Daarnaast beschik ik genoeg over dossierkennis, ik heb het onderzoeksrapport van Jan Beckers niet nodig. Ik heb meer kennis, en ken zelf de verhalen over de vrijgeleide die geregeld was. Niet de vrijgeleide die via Sam Pormes naar Zuid-Jemen zou komen. Maar een andere vrijgeleide naar een andere land, er zijn nog mensen in Nederland die in het vliegtuig zaten om “onze jongens” op te halen. Beschikt St. Buat ook over die kennis, en netwerk van getuigen?

Ik zal deze mail aan St.Buat ook op sociaal-media publiceren en mijn blog:
https://reawaruw7.wordpress.com/

Ik ben ook de persoon die een poll of stemming heeft gehouden binnen de Molukse samenleving. Ik wil de uitslag meenemen en als onderwerp aandragen.Ik ben geen familie van de nabestaanden, en heb geen enkele samenwerking met de groeperingen die zich druk maken over het aangesneden onderwerp. Maar ik heb veel steun vanuit de zwijgende meerderheid van Molukkers, die mij via priveberichten en sociaal-media steunen. Ik verwacht zo snel mogelijk een uitnodiging van uw kant. Want de Molukse samenleving dient voor eens goed vertegenwoordigd worden, vinden jullie ook niet?

Maar ik wil ook vragen stellen in Den Haag naar het overlijden van het Indisch meisje Ansje Monsou, ook heb ik daar dossierkennis van. Mogelijk hebben daar enkele militairen antwoorden op, daarna ben ik mogelijk voor het toekennen van een “veteranenstatus”!

Maluku4Maluku
L.P. Reawaruw

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3604711/2014/02/27/Opstelten-gaat-niet-in-gesprek-met-nabestaanden-kaping-De-Punt.dhtml

Trein16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s