Noodweer! Geert Wilders doe maar meer

Afbeelding

Discussie is volop aan de gang na de uitspraken van Geert Wilders over probleemjongeren onder de Marokkaanse bevolking in Nederland. Of moeten we het Marokkaanse straattuig noemen zoals de ambtenaren het probleem omschreven in het veiligheidsrapport van de gemeente Culemborg. In ieder geval hoe je ze ook wilt noemen Marokkaans straattuig of straatterroristen, en of jeudige criminelen het probleem haalt om de week de nieuwskanalen. Het is niet meer een probleem voor bepaalde stadsdelen in Amsterdam, Utrecht en of Rotterdam of Nijmegen of Eindhoven. Het probleem breidt zich alleen maar uit, ook kleinere steden goed voorbeelden zijn natuurlijk Gouda en Culemborg, Helmond. Paar weken geleden kwam Deurne in het nu lange rijtje van excessen. Want men kan niet meer spreken over incidenten. Over het verdedigingsmechanisme dat bij de poging tot roof op de juwelier in werking loskwam heeft iedereen begrip voor. En Nederland schaart zich achter de juwelier en zijn vrouw. Zelfs van de kant van justitie was men er snel over uit, het was noodweer! Geen discussie mogelijk. Ik sta ook achter de beslissing die is genomen, want wanneer je een overval gaat plegen. Is het risico er dat je ook verweer(noodweer) kan verwachten.

Druk op de link op het beter te begrijpen:

https://www.youtube.com/watch?v=X1L8U-Ypo2c


Maar ik vraag me steeds en vaker af, hoe zit het eigenlijk met mijn Molukse broeders uit de wijk Culemborg? Zij verdedigden huis en haard tegen Marokkaans straattuig, en werden woest toen Marokkaanse straattuig een moordaanslag deden met een auto op een Molukse tienermeisje tijdens de nieuwjaarswisseling van 2010. Molukse wijkbewoners en omstanders die ongerust naar het huis van het slachtoffer wilde gaan, om haar situatie te gaan bekijken werden met stokslagen door de opgetrommelde ME hun eigen huis ingeslagen.

Geen stokslagen maar verzoek om weg te gaan:

http://nos.nl/artikel/629731-betoging-tegen-juweliersvrouw.html

Hoe anders ging het met de demonstranten die geen toestemming hadden van Marokkaanse afkomst, ze konden zonder slag of stoot hun ongenoegen voor de camera’s maken. Het Nederlandse systeem moest ons volk gebruiken of beter gezegd misbruiken in het feit dat ze het Marokkaanse jeugdprobleem niet kunnen controleren. Het was ineens een probleem tussen twee bevolkingsgroepen, terwijl onze Molukse broeders ook hun huis en haard en geliefden verdedigden. Net zoals het echtpaar in Deurne. Molukkers die over gingen naar een verdedigingsmechanisme, of te wel verweer(noodweer) werden opgepakt. De groep Molukkers werden langer vastgezet dan de groep Marokkaanse straattuig uit Culemborg. Ze werden ook nog voor de rechter gesleept en kregen gevangenisstraffen opgelegd. Terwijl er heel veel aangiftes tegen onze Molukse broeders werden gedaan door Marokkaans straattuig, want zo werkt het systeem. En dat beseffen zij als besten, in meerdere zaken worden door Marokkaanse jeugd getuigenverklaringen afgegeven bij justitie. Die hun medestanders vrijpleiten, en tegenstanders in een kwaad daglicht kunnen stellen. Ook zie je dat nu terug bij de voorbewerkte aangiftes tegen Wilders, lachwekkend gewoon dat justitie daar intrapt allemaal.

Waren er ook Molukse probleemjongeren in Culemborg?

http://nos.nl/artikel/606020-wat-ging-er-mis-in-culemborg.html

Afbeelding

De maand april is voor onze Molukse gemeenschap een belangrijke, want op 25 april gaan we onze Onafhankelijkheidsdag vieren. Elk jaar zal dat meer en meer in onze eigen steden en regio’s gaan gebeuren. Omdat we ons massaal de rug hebben toegekeerd van de zichzelf noemende RMS regering in ballingschap. Dit jaar zal het niets anders zijn, nadat er een oproep vanaf de Molukken is gekomen(paar weken geleden) dat we nu met zijn allen afstand dienen te nemen van John Watilette en de zijnen. Zonder Watilette zal de RMS blijven bestaan, en een fanatiekere kern behouden. Maar de maand april gaat voor mij persoonlijk ook een spannende worden. Want de beslissing gaat vallen in hoger beroep of mijn broerders uit de Molukse wijk Culemborg een gevangenisstraf gaan krijgen. Een gevangenisstraf hangt hen boven hun hoofd voor het verweren(noodweer) tegenover Marokkaans straattuig(Jeugdbende Culemborg), maar daar hoor je niemand meer over. Ik voel met hun mee, terwijl iedereen zwijgt. Vooral ene Geert Wilders die in januari 2010 beloofde langs te komen naar de Molukse wijk. Hij zette op Twitter zinnen in de trend van: “Ik denk dat ik maar eens naar mijn Molukse vrienden in Culemborg moet gaan. Want ik denk dat ze me nodig hebben.” Nou Geert Wilders ik heb je destijds nog uitgenodigd via jouw mail, maar je bleef weg om een of andere vage reden. Op zich niet erg! Maar we kunnen nu je hulp wel gebruiken. Je mag weer gaan Twitteren of in PowNews, NOS Journaal, of de Telegraaf of een reginaal dagblad zoals De Gelderlander of Leeuwarder Courant iets over vertellen dat wij net zoals in Deurne in verweer zijn gekomen in Culemborg. Dus voor mij mag er deze maand wel meer Geert Wilders komen, ter ondersteuning van mijn Molukse broeders uit Culemborg in het halen van hun recht ter verdediging van huis en haard(en geliefden)! Om zo het Nederlandse rechters die een beslissing moeten gaan nemen in hoger beroep wakker te schudden.

Hoger beroep is vrijdag 11 april om 09.00 uur in Zwolle. Ben je voor vrijspraak van mannen die in verweer(noodweer) kwamen tegen Marokkaanse straattuig? Deel dit bericht op Facebook en Twitter!

Maluku4Maluku

L.P. Reawaruw

 

Bijlage: Steeds meer bendvorming criminele Marokkaanse jongeren(opgesteld in 2010 maar is niet meer actueel want het probleem is alleen maar groter geworden door falend beleid vanuit Den Haag)

http://www.binnenlandsbestuur.nl/openbare-orde-en-veiligheid/nieuws/politie-steeds-meer-bendevorming-criminele.152108.lynkx

Afbeelding

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s