Hoop( vergeten veteranen)

Vet4

WitteAnjer

Met wie heul jij mee?

Ik kom deze week met een complete uiteenzetting, maar deel dit bericht en roep een ieder op om met de tiende editie van de Nationale Veteranendag naar Den Haag te komen.

Meld je aan op dit evenement(of deel dit bericht druk op delen) op Facebook, zo steun je ook alles in de promotie.
https://www.facebook.com/events/1154176871322552/

Wij, Molukse en Indische gemeenschap zijn nazaten van veteranen en staatsambtenaren die weigerden in de Tweede Wereldoorlog met de Japanse bezetter te heulen. Wij met met zijn allen geen allochtonen, en of gelukzoekers en of vluchtelingen!”

Van de eerste generatie zijn nog enkelen die het bewust hebben meegemaakt als veteraan en of staatsambtenaar leven. Hun oorlogstrauma’s zijn weer levend na het bekendmaking van “Backpay”. Zij worden nu weer door de “Backpay beerput” in hun ruggen gestoken. Pikken wij dit met zijn allen? Ik als persoon niet, maar hoe zit het met u?

Bedrog?
Bedrog?

Vergeten veteranen!Bewuste actie?

Velen vooral van Molukse afkomst hebben nooit een veteranenstatus gekregen. Waarom? Dat leg ik in een blog uit aan u allen deze week. Maar dat het getal wat nu in de pers verschijnt over het nu nog in levend zijnde veteranen is niet correct. Want de KNIL “Ambonezen”(Molukkers) heeft men overgeslagen in dit getal.
Vet3

Het is toch vreemd dat er de laatste maanden pas veel Molukse KNIL veteranen hun veteranenstatus pas krijgen, en dit door inzet van Maluku4Maluku.
draaginsigne-veteranen

Teken bezwaar tegen afwijzing Backpay!

De zogenaamde “Backpay” die bestemd is voor de Molukse en Indische veteranen en staatsambtenaren is een leugen. Ik zal een ieder die een afwijzing heeft gekregen oproepen bezwaar tegen aan te tekenen. Waarom? Let mijn blogs deze week. Bezwaar kunt u via ons laten lopen via http://www.maluku4maluku.com zullen er contactgegevens daar over verschijnen.

Indisch platform wie zwijgt stemt toe!

Maluku4Maluku werkt door voor Molukse en Indische aanvragen die bij ons binnenkomen ten aanzien van de “Backpay”, wij werken nog samen met enkele personen binnen het Indisch Platform. Maar zeggen alle vertrouwen op dit moment op ten aanzien van de voorzitter van het Indisch Platform. Mogelijk is hij een (s)pion om zo weinig mogelijk uitbetalingen te realiseren binnen de aanvragen van en voor de “Backpay”! Want het is heel raar dat Silfraire zich niet meer bemoeit met de vele afwijzingen van Molukse en Indische aanvragers voor de “Backpay”! Dezelfde voorzitter heeft verstoppertje gespeeld vanaf het moment van de bekendmaking van de “Backpay”! Bepaalde personen binnen het Indisch Platform hebben de kar getrokken met ons de afgelopen maanden, wat de voorzitter heeft gedaan is onbekend.

Zet zaterdag(25 juni 2016) vast in jouw agenda en kom naar Den Haag om onze vergeten veteranen een ode te brengen, op nationale veteranendag! Om 12.30 uur zullen de eerste bloemen als ode gebracht worden bij het Indisch Monument(KNIL/KST) aan de vergeten veteranen.

http://www.veteranendag.nl/

Daarna is in het centrum van Den Haag een programma voor een ieder om alle veteranen te eren.

Maluku4Maluku
L.P. Reawaruw

Neem een foto van je (groot)vader mee, als militair of ambtenaar. Of draag een militaire ereteken van hem op je kleding. Laat zien aan Nederland dat wij geen nazaten zijn van allochtonen en of gelukzoekers of vluchtelingen.

Vet2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s