Hoop(paspoorten afpakken)

Omgekeerde kruistocht

We staan als Nederlandse samenleving voor een t-splitsing welke kant gaan wij op de komende tijd op politiek gebied. Jaren geleden werd mij verweten dat ik te veel aan complottheorie deed, en ik was een groot fantast werd er verteld. Wie geloofde nu in mijn visies in bepaalde zaken. Eentje er van was dat ik vertelde dat we moesten uitkijken voor een omgekeerde kruistocht naar en in het “Westen”.  Kruistochten werden eeuwen geleden uitgevoerd door westerse landen, niet goed te praten wat men destijds deed. Gelukkig zijn we hier in het “Westen”als beschaving en democratieën  gegroeid in denkvermogen en handelswijzen. Er zal geen enkele moderne land dit nooit meer uitvoeren met meerdere mogendheden.  Althans niet fysiek, op politiek gebied is een andere verhaal. Ik heb opgestaan voor vluchtelingenopvang van slachtoffers vanuit oorlogsgebieden, jaren geleden toen er oorlog was op de Balkan. Ik werd beschimpt en vervloekt door velen.  Nu denk ik er totaal anders over want je kan niet zo maar de grenzen openstellen, want op dit moment weten we niet wat er tussen de vluchtelingenstroom zit. ISIS terreurcellen hebben al in diverse buurlanden huisgehouden, dat zijn feiten. Maar hoeveel slapende terreurcellen zijn Europa binnengedrongen, let maar op wanneer ISIS verdreven word uit Irak en Syrië staat ook in Nederland wat te wachten. Want volgens de cijfers zijn er hier meer dan vierhonderd teruggekeerde ISIS vechtjassen uit Syrië. In andere de Verenigde Staten van Obama en Trump zou je opgepakt worden, hier niet! Hier gaan we thee drinken en het poldermodel toepassen, terwijl iedereen weet dat dit  niets uithaalt. Het blijft spelen met vuur hoe het Nederlandse systeem dit wilt aanpakken, vooral de politieke partijen die voor Europa zijn(open grenzen) zijn bij aanslagen verantwoordelijk.  En zullen allen bloed aan hun handen hebben kleven, wel leuk om te constateren. Maar als nabestaanden en of gewonde heb je daar niets aan!

Fantast?
Jihad op de Molukken iedereen keek andere kant op!

Jihad buiten Arabië

De Molukken werd in de periode 1998 – 2002 geconfronteerd met een Jihad, de Nederlandse politiek zweeg. Het was een interne geloofsconflict? Groeperingen zoals Laskar Jihad, en de Laskar Muhadjin voerden schendingen van mensenrechten, misdaden tegenover de mensheid uit. In het grootste Moslimstaat van de wereld Indonesië probeerden Jihadisten de christelijke bevolking uit te moorden op de Molukken. Maar de Nederlandse politiek zweeg want de belangen van het familiebedrijf van Lubbers Hollandia Kloos, en  andere grote bedrijven zoals KPN, Koninklijke Shell(Oranjehuis), en Friesland Frico Domo moesten beschermd worden. De Molukkers hier in Nederland moesten hun bek houden, het was een interne geloofsconflict!  Weer werd ik weggezet als fantast, en werd ik zelfs gezien als compleet gestoord. Het Nederlandse systeem met de journalistiek in haar rug, kan meningen ombuigen. Maar met het intrede van het internet kan men de burger niet meer blijven bestoken met leugens, of wel dan? Gelukkig bestempelde de Verenigde  Staten de zogenaamde interne geloofsconflict op de Molukken wel als een Jihad, mogelijk de eerste die werd uitgevochten buiten de Arabische wereld.

 

https://www.trackingterrorism.org/group/lashkar-jihad-indonesia

 

Verraden door de gevestigde orde

Wat hebben Nederlandse militairen dan in Libanon, Joegoslavië,  Afghanistan, Mali en al de andere landen gedaan na de Tweede Wereldoorlog? Waren allemaal interne geloofsconflicten, of zie ik het verkeerd? Hoe ga je dit uitleggen aan alle veteranen, en aan al de nabestaanden en gewonden die zijn gevallen op missies onder de Nederlandse driekleur. Veteranen laten zich niet beliegen! De vraag rijst nu, helemaal na alle gebeurtenissen rondom de zogenaamde Turkijerel, of Nederland niet een interne conflict of geloofsconflict gaat krijgen.

 

Wilders protesteert voor Turkse ambassade
Ziet en zag hij het verkeerd vorige week? Achteraf is het altijd makkelijker praten.

Hoe wij dit gaan oplossen dan? Niemand kan het zeggen, want op defensie is te veel bezuinigd. Want het was niet meer nodig er was geen gevaar meer vanuit Rusland? Wat een misrekening, en nu nog met de slapende terreurcellen van ISIS. Daarnaast ligt er niet een crisis en of interne conflict hier op de loer vanuit Turkse mensen die Erdogan als hun vader zien, en politieke leider. Wie moet dan ingrijpen? Want al onze parate eenheden zijn betrokken bij interne meestal islamitische interne geweldconflicten, of zie ik dit weer verkeerd? De Turkijerellen in Rotterdam en Amsterdam heeft een ding geopenbaard, en dat is dat de Nederlandse maatschappij zijn verraden niet door een gedeelte van de Turkse gemeenschap! Maar door de gevestigde orde die in de politiek de laatste tiental jaren er een ongelofelijk zooitje van heeft gemaakt.  Daarom stem ik niet op de gevestigde orde op woensdag 15 maart tijdens de verkiezingen. Stem helemaal niet op een partij die voor Europa is, want dat is een stem voor Turkije in Europa. Maar dat wordt nu weleens vergeten, raar maar waar! Want Europa gaat om geld niet om mensenrechten, daar weten wij als Molukkers alles van.

Paspoort afpakken

Geert
Politieke gevestigde orde slaapt rustig door…

Ook verzwegen ze met zijn allen dat er in Culemborg tijdens de moordaanslag op een tienermeisje in de Molukse wijk, een misdaad was van Marokkaans straattuig(term uit een veiligheidsrapport van de gemeente Culemborg). Ook verzwegen ze allemaal dat de aanslagen met stenen en brandbommen werden uitgevoerd door andere Marokkaans straattuig.  Zij waren de aanstichters niet de Molukkers, deze reageerden alleen maar omdat ze niet voldoende beschermd werden door de politie en plaatselijke bestuur. Het was een interne conflict tussen minderheden? Ene Farid Azarkan die nu voor de partij Denk gaf ook de Molukkers de schuld. En de D66 burgemeester Pannenkoek nam dat van Azarkan over! Azarkan die zelf ook in Culemborg woont, werd gezien als bruggenbouwer? De burgemeester van Culemborg loog mee, en beloog alle inwoners. Een hele periode en nu zelfs nog is de straatoverlast daar nog niet opgelost!

Geert1

 

Maar kan Azarkan en zijn burgemeester ons allemaal uitleggen hoe dat kan komen dat van de Syriëgangers een hele hoge percentage zit van voormalig Marokkaans straattuig. Die na eindelijk als volwassene te zijn gestraft het licht ziet in de gevangenis nadat ze met een geestelijke van het Islam-geloof hebben gesproken. Daarna besluiten een nieuw levensdoel te hebben, en dat is het stichten van een kalifaat. Nu deze droom ruw wordt verstoord willen ze terugkeren. Ik ben benieuwd wat Azarkan(Denk) met hun wilt gaan doen? Thee drinken? We zijn jaren verder, en nu? Ik was een fantast of leugenaar? Gaan we eindelijk eens paspoorten afpakken en verscheuren, daarna mensen het land uitzenden als zijnde ongewenste persoon.  Nederland kan het wel, dat hebben we in Rotterdam nu gezien!

Abou4
Gaat nu straattuig en ISIS gangers verdedigen in Tweede Kamer

Lees hieronder over optreden Aboutaleb Rotterdam

http://nos.nl/artikel/2162700-minister-kaya-uitgezet-als-ongewenst-vreemdeling.html

 

 

Abou
Overgeven en wegwezen!

Politieke gevaar?

Wilders is het gevaar? Nee de politiek heeft het zo ver laten komen, zodat er meer dan twee miljoen mensen die mogen stemmen ontevreden zijn geworden. PVV en Wilders zijn het gezicht! Meer niet! Maar wanneer men Wilders en PVV wegdenkt? Dan blijft een groot aantal Nederlanders over met een ontevreden gevoel veroorzaakt door de gevestigde orde, en jazeker van CDA, PVDA, GroenLinks, D66 en VVD voorop. De VVD die veiligheid hoog in haar vaandel heeft staan, maar op de ministerie van Veiligheid en Justitie een grotere chaos heeft veroorzaakt wat nog nooit daar eerder is geweest. Opstelten, Teeven en Van der Steur! Rutte maar verdedigen het zijn topbestuurders, hoeveel leugens heb je nog meer nodig? Want een land besturen is moeilijker dan thuis twitteren? Het briefje van Teeven was ook onvindbaar, of was dat ook weer een leugen? Of is met liegen hoe men in Nederland bestuurd? Griekenland en MH17 niemand hoorde je er bijna over binnen de debatten! Behalve Wilders en Baudet kwamen er mee. Dekken ze elkaar de gevestigde orde, vroeg ik mij steeds af. Maar dan beliegen ze ons allen, of niet? Wat is gevaarlijker? Veiligheid op straat, ik hoor niets anders. Maar in de praktijk komt er niets van terecht. Dit komt ook door veel te slappe optredens van burgemeesters in de steden of gemeenten. Afgelopen weekend liet eindelijk een burgemeester zijn tanden zien, zoals het hoort want een bestuurder moet opkomen voor de veiligheid van de burger en de openbare orde. Aboutaleb redde het gezicht van Nederland in Rotterdam, dat Rutte de eer naar hem toetrekt zie ik weer als leugen. Want binnen de kwestie MH17 heb ik Rutte niet meer zien boos worden, of ik moet iets gemist hebben. Want Aboutaleb gaf het teken om mogelijk vuur te openen! In Rotterdam had de driehoek het goed voor elkaar.

Burgermeester Appingedam trapt in leugens

Maar dit geldt niet alleen voor Marokkaans en of Turks straattuig, maar ook voor de vele motorclubs die leden hebben die crimineel gedrag vertonen.  Het  laatste voorbeeld is Appingedam waar de driehoek zich laat misleiden. Men denkt dat de onrust binnen de Molukse samenleving voorbij is en dat alles met een sisser is afgelopen. De burgemeester laat zich verkeerd informeren, en mogelijk met opzet ontvangt de driehoek daar verkeerde inlichtingen. De verkeerde informatie komt vanuit de Molukse wijkraad waarvan leden van dezelfde raad ouders zijn van leden van de motorclub Satu Darah. Die zich hebben misdragen volgens onze Molukse normen en waarden, en volgens de Nederlandse wetgeving de openbare veiligheid hebben geschonden.  Ook nog eens laffe geweldpleging hebben gedaan op een jongen die op de grond lag. Maar ook meer op hun kerfstof hebben waardoor een Molukse tante en haar man midden in de nacht moesten vluchten. Zij werden overvallen net zoals in Culemborg door straattuig, dat de leden van de motorclub mogelijk Marokkaanse familie hebben blijft de vraag.  Want zulk gedrag is nog nooit vertoont binnen de Molukse samenleving. Maar niet alleen de Molukse wijkraad voedt de driehoek mogelijk met verkeerde inlichtingen, want we hebben ook te maken met een locoburgemeester van de gemeente Appingedam.

Gemeentebelangen-Appingedam-lijst-1-annalies-usmany-dallinga
A. Usmany-Dallinga

https://www.appingedam.nl/internet/college-van-bw_3397/

Deze is getrouwd met een Molukse man met de familienaam Usmany, op zich niet zo spannend. Maar wel wanneer men in ogenschouw neemt dat hun zoon, Ruben Usmany,  een leidende persoon is binnen de motorclub Satu Darah. En dat hij meerdere malen heeft geprobeerd mijn familie over te halen om de aangiftes in te trekken.  Ruben Usmany probeert voor met name de zoon(opgepakt wegens verzet bij arrestatie en geweldpleging) van Agges Leirissa de angel er uit te halen. Maar zoals eerder geschreven zijn tijden veranderd, en heeft Openbare Ministerie ook de molen gestart nadat er verzet bij arrestatie werd gepleegd.

Lees hieronder over politieoptreden en kwestie Appingedam

https://reawaruw7.wordpress.com/2017/02/11/hoopschendingen-in-appingedam/

Mogelijk heeft locoburgemeester Usmany doorgegeven aan de driehoek, dat alles weer koek en ei is. Maar mijn persoon en mijn familie is nog verre van rustig en zijn zeer ontevreden over de gang van zaken.  Er wordt steeds geschreven de bestuurders zijn in overleg met alle partijen? Maar een partij vergeten ze, en dat zijn de slachtoffers met achter hun een grote schare familieleden. Want excuses aanbieden? Daar hebben de families van met name Leirissa nog nooit van gehoord, en nu maar zielig doen dat we Pela zijn? En de wijkraadbestuurder  Ating Salakory die beloofde schadevergoeding die men met alle families van de zonen zouden opbrengen, geeft al weken niet thuis. Loze beloften, grove leugens. Zouden ze de vorm van bestuur afgekeken hebben van premier Rutte? Bestuur van Appingedam blundert maar door, want spannende verhalen dat er een algemeen verbod is op motorkleding van bepaalde motorclubs. Maar velen signaleren nog steeds in het weekend verschillende personen in kleding  van motorclubs in het uitgaansgebied. Het is makkelijk een verbod uitschrijven als gemeenteraad maar handhaaf die dan ook, of zie ik dit verkeerd? Ik hoop dat de burgemeester nog haar fouten kan herstellen, voordat ze opgevolgd gaat worden volgende maand. Mogelijk moeten wij maar eens een klacht overwegen tegenover de locoburgemeester in verband met belangenverstrengeling in deze kwestie die de openbare veiligheid aangaat. Ik weet dat ambtenaren een of andere verbod hebben aangaande met banden met soortgelijke personen, die nauw verbonden zijn aan mogelijke criminele organisaties. In ieder geval Appingedam is nog niet van mij af!

burgermeester
Burgemeester H. Pot – Appingedam

Scherpe en deskundige blik

Wanneer je dit allemaal leest? Lijkt Nederland verloren te zijn, maar daar geloof ik niet in. Er gloort weer hoop! Want een groot aantal Nederlanders pikt het niet meer, dat bestuurders op welk niveau dan ook met leugens ons probeert in de watten wilt leggen. Zo dom zijn we nu ook weer niet! We zijn wakker geworden in grote getale, want er komt een politieke aardverschuiving aan. Of VVD met leugenaar Rutte de grootste word? Dat kan, maar een paar miljoen stemgerechtigde Nederlanders gaan ons land op 16 maart 2017 deze aardverschuiving geven. Een van de pijlers van de politieke gevestigde orde de PVDA zal een historische pak slaag gaan krijgen.  Ik zal zelf mijn stem geven aan de Forum Voor Democratie lijst 16, en wel aan mr. Th. Hiddema ! Geboren in Holwerd(Friesland) uitgegroeid tot een van de beste strafpleiters van Nederland, en met een scherpe  deskundige blik op de Nederlandse samenleving.

https://forumvoordemocratie.nl/

Hiddema4

Ik zal hem ook via whatsapp sterkte toewensen en mijn steun betuigen! Ik weet dat hij een zwak heeft voor KNIL “Ambonezen” (Molukkers) en ziet ze ook als Nederlandse vergeten veteranen.

m4mwapenbroerdersIk hoop dat in deze kwestie dan ook dat geheel Nederland wakker is geworden, want wij kunnen wel wat steun gebruiken in de komende rechtszaken die wij gaan aanspannen(met advocaat M. Rupteri) als Maluku4Maluku voor de vergeten veteranen van Nederland. Want zij hebben nog steeds recht op “Backpay” en hun militaire achterstallige pensioen. Vindt u ook niet? Of steunt u allen het jarenlange gelieg tegenover Nederlands trouwste bondgenoten uit de Tweede Wereldoorlog!

knilveteraanvergeten

Het liegen laten we aan de oude politiek over toch? Wij Nederlanders zijn trots op al onze veteranen, en ook op de vergeten KNIL “Ambonezen door de Eeuwen Trouw” ! De leugens laten we aan de gevestigde politieke orde zoals over, of zie ik het verkeerd weer?

Maluku4Maluku

Leo Reawaruw

wierden4
KNIL Ambonezen de vergeten veteranen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s