Hoop(leugens door antifascisten overgenomen)

 

 

Aan de redactie van Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant, en Volkskrant!

En overige perskanalen die meldingen maken over tegendemonstranten en Satu Darah tijdens het ontvangst van KNIL Ambonezen in Hilversum.

Ik ben als frontman van de actiegroep Maluku4Maluku geschrokken om de berichtgeving die in uw kranten heeft gestaan,  ook in jullie online-versie heeft hetzelfde artikel geprijkt! Daarin word de schijn opgewekt dat de motorclub Satu Darah aanwezig was binnen een zogenaamde “tegendemonstratie”  in Hilversum. Dit moet afgelopen dinsdag gebeurd geweest zijn. Tijdens het bezoek die onder leiding van Maluku4Maluku is georganiseerd in samenwerking met de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht(IGK) H. van Griensven op het landgoed  “De Zwaluwenberg”. Er staan nog meer elementen in de berichtgeving die totaal niet kloppen.

KNIL21.3
KNIL Ambonezen na de erkenning van Nederlandse regering dat iedereen veteraan is! Staand IGK H. van Griensven & Leo Reawaruw(Maluku4Maluku) #Veterans4Veterans

Dit klopt om de volgende redenen niet:

  1. Binnen het veiligheidsplan die met de politie, en gemeente Hilversum, en defensie is afgesproken dat iedere gelinkte persoon die zijn respect op welke manier wilde tonen richting KNIL Ambonezen op de route naar het landgoed mocht staan. Dit vanaf de parkeerplaats voor de rotonde tot en met de ingang van het landgoed van de IGK. Deze personen werden in het veiligheidsplan aangeduid als “supporters” van MalukuMaluku / KNIL Ambonezen in deze context werden zij binnen het veiligheidsplan toegelaten. Uiteraard dienden zij zich te gedragen, binnen het veiligheidsplan. Of te wel zij kunnen nooit, en te nimmer gezien worden als (tegen)demonstraten. Anders golden daar andere richtlijnen voor, zo is dit afgesproken met alle instanties!
  2. De antifascisten de kleinste groeperingen van Nederland, werden toegelaten binnen het veiligheidsplan. De verwachting was dat ze met een groep zouden komen tussen de vijf en tien personen. Zij hadden een demonstratieplek aangewezen gekregen. Ver afgescheiden van de route van het landgoed van de IGK. Een mogelijke confrontatie was uitgesloten geweest. Ook omdat er een groot aantal politie op de been was, maar ook de marechaussee was aanwezig.
  3. Er waren geen uitingen van de clubkleuren van de motorclub Satu Darah te zien. Mogelijk waren er wel personen bij die deze club aanhangen. Maar zij stonden daar als Molukse nazaten van KNIL Ambonezen / Nederlandse veteranen. Net zoals er mannen aanwezig waren die normaal aanhangers zijn van Ajax, en of Feijenoord. Zij stonden daar als Molukse kinderen van veteranen. De enige groep die in clubkleuren daar stonden, was geen motorclub! Maar van een vereniging ten behoeve van behoud van Molukse cultuur Djagang Undure Maloekoe! Dit is te zien: https://www.regio14.nl/2017/11/21/antifascisten-blazen-demonstratie-af/

 

  1. Nu wordt zelfs door jullie berichtgeving gewekt dat mijn persoon, en Maluku4Maluku steun krijgt van de motorclub Satu Darah! Dat is totaal onmogelijk omdat wij als groep niet geassocieerd willen worden met deze organisatie. Maluku4Maluku distantieert zich hiervan! U kunt beter gaan schrijven over de samenwerkingsverband met deze club met de zogenaamde politieke leider J. Watilette. Wanneer u gedegen onderzoekt durft te doen door uw journalisten, komt u zelf de samenwerkingsverband tegen. Kunt u dan gelijk de deken van advocaten de vraag stellen wat zij daar van vinden? Er is zelfs een poll in elkaar gedraaid om t zien of er wel ondersteuning was binnen de Molukse samenleving met betrekking tot de motorclub, dit had u beter eens kunnen verslaan:

https://reawaruw7.com/2015/07/06/satudarah-oneblood-niets-daarvan-is-maluku-alifuru/

  1. In het persbericht die nu prijkt op AFVN staan allemaal onwaarheden, ten eerste met betrekking tot het veiligheidsplan. Maar ook is in geheel Nederland het verboden om op straat te lopen met bivakmutsen. Gelet het groot aantal inzet van eenheden van de politie, was dit zeker opgevallen. Ten tweede de verslaggever van Dagblad van het Noorden(dus niet Nieuwsblad want die bestaat niet) Willem Dekker stond op de perslijst van Maluku4Maluku. Deze perslijst gaf hem toegang om binnen de Korporaal Oudheusden Kazerne te komen. Waar de nationale pers was uitgenodigd. Willem Dekker belde dezelfde ochtend af, omdat hij naar bepaalde grote zaken moest in het noorden met betrekking tot drugsinvallen van de politie. Ik heb navraag gedaan bij hem, en hij was gewoon in Assen. Dus niet in Hilversum. Ten derde er was tijdens de bijeenkomst bij de IGK geen enkele veteraan aanwezig die bij Westerling heeft gediend. Binnen de Molukse samenleving is er geen overlevende meer te vinden die onder Westerling heeft gediend. Wel is het mogelijk dat er iemand bij was die uit een legeronderdeel van de KNIL zit, wat een afgeleide onderdeel is van Westerling. Maar dat zijn alle keurkorpsen van de huidige Nederlandse krijgsmacht. https://afvn.nl/molukkers-maken-demonstratie-in-hilversum-onmogelijk/

 

  1. Oorlogsmisdadigers, en Westerling? Op de sterfdag van Kapitein Westerling wensen wij het volgende te verklaren, hij wordt gezien als oorlogsheld ook door mijn persoon. Want dit kunnen we met gemak stellen, omdat men niet de uitvoerder moet veroordelen. Maar de opdrachtgever! Dit heeft men afgelopen week ook gedaan in het Internationaal Strafhof in Den Haag. Westerling, en KNIL Ambonezen voerden alleen een bevel of opdracht uit! Of het koningshuis, of de Nederlands regering verantwoordelijk is? Mag u als krant uit gaan zoeken.

 Kapitein Westerling komt gewoon weer langs in de week van erkenning KNIL AAAAAWesterling

Kortom, ik eis een rectificatie in uw mediakanalen voor woensdag 29 november 2017! Omdat ik, en mijn actiegroep niet geassocieerd wilt worden met motorclub Satu Darah. Ook wensen wij niet geassocieerd worden met de zichzelf benoemde zogenaamde president J. Watilette, die wel met hun samenwerkt. Deze samenwerking komt tot uiting op 25 april elk jaar in Apeldoorn. MalukuMaluku distantieert zich volkomen van beide partijen. Voor u misschien vreemd, maar er was geen enkele persoon van beide partijen uitgenodigd om mee te gaan naar de IGK.

De bus met delegatie komt aan bij het landgoed  “De Zwaluwenberg” waar Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht H. van Griensven zijn werkplek heeft:

Wij eisen ook deze rectificaties omdat er geen enkele misverstand mag ontstaan naar de ministeries waar wij deze week correspondentie mee gaan opstarten, met betrekking tot de zaken “backpay” en KNIL “wachtgelden”! Maar ook omdat de AFVN leugens verspreid moet dit aan de Nederlandse burgers duidelijk gemaakt worden.

Wanneer u allen niet dit recht wilt zetten, zal ik juridisch advies inwinnen bij mijn advocaat Michael Ruperti om verdere stappen te ondernemen.

Maluku4Maluku

Leo Reawaruw

Leeuwarden

 

 

 

 

 

 

 

3 gedachtes over “Hoop(leugens door antifascisten overgenomen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s