Hoop(rust verstoord in winterslaap)

Winterslaap
Rechtbank deed gisteren uitspraak in een zaak met betrekking tot “backpay”! De gemeenschappen die uit Nederlands-Indië komen totaal in verwarring achterlatend. Is de enige optie nu het hoger(internationaal niveau) op te zoeken?
Of zijn er nog opties open om de aanval wederom nationaal te openen? Ik ben als frontman van Maluku4Maluku daar van overtuigd. Hoe? Dat hou ik op dit moment voor mezelf. Iedereen mag eerst bij zichzelf te rade gaan, wat zij hebben gedaan vooral voor onze eerste generatie binnen het dossier KNIL Ambonezen. En de beste stuurlui die het felst zijn met kritiek, mogen nu zelf eerst met oplossingen komen. Of zijn het alleen maar schoothondjes die niet strategisch kunnen denken, en handelen. Zal wel toch niet? In ieder geval iedereen hun winterslaap is verstoord, we zijn gelukkig eindelijk met zijn allen wakker!
Artikel uitspraak rechter:
M4MHunt
Welke Molukse organisatie heeft KNIL Ambonezen als doelstelling nummer 1 de afgelopen jaren?
Moeten
Want ik heb gemerkt de laatste maanden dat er veel zogenaamde leiders van organisaties mee willen liften met de behaalde resultaten die wij als Maluku4Maluku hebben binnengehaald. Schoothondjes komen met boodschappen dat wij moeten(ik moet ademen) samenwerken. Kunnen ze hun stoel weer oppoetsen, door goedkoop mee te gaan.
IGK21.5
Maluku4Maluku start overleg over datums voor KNIL Ambonezen in 2018
Voetstuk
Net zoals de keiharde, en niets ontziende kritiek die ik uitte op Delhaye Silfraire(Japanse voorzitter van Indisch Platform) die ik richting Indische gemeenschap blijkt nu de waarheid! Hun leider durft nog steeds in politiek Den Haag te beweren dat de backpay in de behandeling soepel is verlopen. Schreef een maand geleden nog leden van de Tweede Kamer aan! Na zelf bijna twee jaar geen overleg te hebben met hun. Mijn kritiek kwam wel hard over twee jaar geleden, maar blijkt nu wel waar te zijn. Of zijn er nog Indische lotgenoten het nog oneens met mij!
AAAAAAAAAADS
Weer een voorzitter of zogenaamde leider die verraad pleegt Indisch Platform – Delhaye Silfraire
Het is een kwestie van tijd, dat zogenaamde leiders die een dubbele agenda bewaken van hun voetstuk afdonderen. Dat heeft de geschiedenis ons wel geleerd, en dat zal ook in de toekomst gebeuren. Afwachten maar, want een debat met mijn persoon was ook Delhaye Silfraire bang voor! Hij wenste niet met mij te spreken in vergadering of debat! Hij kan iemand anders een hand geven, u kent hem allen wel toch?
Maluku4Maluku
Leo Reawaruw
M4M_strak-logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s