Hoop(gevestigd op volksvertegenwoordigers)

Dubbele agenda

In Nederland moet je altijd politiek correct denken, en je mag daar ook niet vanaf wijken. Want dan ben je ineens een groot gevaar. Ook de enkelen overgebleven medestanders van John Watilette, en zijn zogenaamde RMS(Nederlandse versie) regering, zien mij ook als groot gevaar voor de Molukse samenleving. Terwijl  zij allen totaal niets meer voorstellen! Molukse, en of Nederlandse politiek correcte gelul allemaal. Forum van Democratie, en of PVV zijn grote gevaren voor de democratie?

Waarom zetten we in de Tweede Kamer dan niet een anti-terreur brigade in voor deze twee partijen. Ik denk dat de politieke partij Denk meer gevaar op termijn gaat opleveren voor de Nederlandse samenleving. Trouwens, een Halbe Zijlstra met zijn fake-news is dat niet gevaarlijk?  Mijn persoon een gevaar voor de Molukse samenleving? Iemand mag dit gaan uitleggen, en met goede argumenten komen. Net zoals de voorzitter van het Indisch Platform, die schreeuwde wat moeten we met  “die Molukkers”! Maar mijn persoon ook bestempelde als gevaarlijk! Veel Indische lotgenoten geloofden het allemaal, maar na twee jaar is het wel duidelijk voor iedereen. Dat Silfraire Delhaye het grootste gevaar is voor de Indische gemeenschap, en niemand anders! Alleen jammer dat onze Indische lotgenoten hem niet aanpakken. Men laat hem rustig een kantoor innemen in het Indisch Herinneringscentrum  in Den Haag.

Kijk link naar het herinneringscentrum van het volk…nu nog de vertegenwoordiging:

http://www.indischherinneringscentrum.nl/

In het Indisch Herinnerinsgscentrum zitten volgens mij nog meer personen, of organisaties die niet weten welke belangen zij moeten dienen. Of alleen hun eigen beurs, die door gemeenschapsgelden gefinancierd worden. Wie weet wordt dit binnenkort ook allemaal duidelijk voor iedereen. Silfraire Delhaye, of John Watilette een pot nat. Veel geschreeuw, geen inhoud, en vooral een dubbele agenda. Of te wel zij vertegenwoordigen niet de pijn, en leed van het volk.

Trucjes, leugens voor derde generatie

Er werd met veel bombarie een vergadering uitgeschreven in de maand januari, door Watilette(RMS regering in ballingschap). Vreemde was dat men het liefst mensen wilden zien die onder de 45 jaar zijn. Aan de ene kant snap ik het wel, want de eerste en tweede generatie kent hun trucjes(vooral ook de leugens). Er kwamen niet meer dan honderd personen op af, wanneer men 25 personen wegcijfert(want die zitten in de organisatie). Praat men omgerekend om basis van onze bevolkingsgroep nog niet eens op 0,02 procent!

Nu blijkt ineens de grote man buitenland “Secretaris Generaal van het Ministerie van Buitenlandse Zaken” Umar Santi weg te zijn. En? Wat verklaarde hij tijdens de vergadering? Dat de Molukse volk niet meer zielig is! Ik moest er om lachen, want deze uitspraak is van mijn persoon. Deze zin bombardeerde ik in verschillende blogs vier jaar geleden. Zelfs derde generatie Molukkers schreven via privé-berichten op Facebook, dat zij dat met fronsende wenkbrauwen dit hebben gelezen. En meerdere personen vonden het een goedkope kopie van mijn teksten.

Lees over crisis bij Watilette tijdens de winterslaap:

http://www.tifamagazine.com/crisis-rms-regering/

Het was een stukje professionele journalistiek werk van de Molukse website Tifa Magazine om dit naar buiten te brengen. Hier wordt eindelijk het verschil getoond met Marinjo want dat is duidelijk een verlengstuk van Watilette(Nederlandse RMS voorzittertje), hier kan men ook zien aan het aantal abonnementsleden dat het Molukse volk wegdraait. Het is een kwestie van tijd dat Marinjo ook gaat verdwijnen. In hun verslag(Ben Manusama) spreekt men over het koloniseren van ons volk. Koloniseren doe je door eerst de zaak te beliegen, en dat heeft de zogenaamde RMS(versie Nederland) regering in ballingschap bijna vijftig jaar kunnen doen. Gelukkig zijn we met ons allen twintig jaar geleden ontwaakt uit de grote leugen, en is er zijn er maar een paar nog over van de zestigduizend( 0,02 %) Molukkers in Nederland. De hoop is gevestigd op personen zoals Ernst(Ermst) Kaya, Daantje Talakua, Chris Thenu, Ben Manusama, Nino Solisa, Emerson Terinathe, en natuurlijk Professor Thijmen van ’t Foort. Zij moeten alle leugens (wanbeleid) van en voor Watilette verkopen. Maar ook verdedigen, want hij is te laf om op het internet zelf op te komen. Laat staan in het echt! Lachertje! Want met mijn persoon in publiek debat? Zijn schoothondjes keffen maar wat, of krijg ik binnenkort een datum? Dat wij met elkaar in debat kunnen gaan. Politieke leider tegenover een volksvertegenwoordiger!

Knowlegde

De Molukse Pim Fortuin

Ik kijk er niet meer van op, want in de periode van 1999-2001 riep ik dat het om schendingen van mensenrechten, gruweldaden tegenover de mensheid, en stelselmatig het uitmoorden van een bevolkingsgroep ging. Nee, de zogenaamde RMS(Nederlandse verie) regering in ballingschap, riep op om mijn stellingnames niet over te nemen. Mijn gedachtegangen waren gevaarlijk?  Ik werd de “Molukse Pim Fortuin” genoemd vond, en vind ik niet erg. Wat over tiental jaar is dat een geuzennaam geworden. En Fortuin vertegenwoordigde een groot geluid van het volk. Het was een politieke strijd om de RMS op de Molukken? Nadat ze alleen maar met de Indonesische ambassadeur maandelijks konden overleggen, en koffie gingen drinken in Jakarta heeft niemand ooit iets van hun gehoord. Ja, de benoeming van een president? En verder? Dezelfde zogenaamde president praat nu over mensenrechten(deed ik begin van deze eeuw)? Gaat nergens meer over!

Winterslaap op hun website duurt voort! Meer dan drie jaar geen updates!!

http://www.republikmalukuselatan.nl/nl/content/home.html

Kaya1
RMS schoothondje E. Kaya kraakt Maluku4Maluku af? Wat doet jouw Watilette?

Prioriteiten en geen optie

Nu krijg ik al vanaf oktober 2017(media-aandacht KNIL Ambonezen) veel vragen, of ik mij wilt gaan bemoeien met de politieke RMS strijd. Nadat nu bekend is geworden dat er een crisis is uitgebroken binnen de RMS regering in ballingschap wordt de vraag steeds sterker. Vooral vanuit de derde generatie, want zij willen wel inzetten op politiek gebied. Maar weten niet waar ze zich moeten aansluiten, dat begrijp ik. Want de jeugd belieg je zo maar niet. Zij willen resultaten zien, en vooral winstpunten. Maar ik zou het ook niet zelf weten op dit moment op het gebied van Molukse politieke strijd, bij wie men zich moet aansluiten. Wanneer men gaat nadenken dat maar nog niet eens een halve procent achter dit verhaal staat. Heeft het totaal geen zin! Natuurlijk draag ik niet voor de show onze vlag, mijn bloed door mijn hart stroomt, is onze vierkleur!

18161451_280403415750543_7682645926363529216_n

Maar ik meedoen dit jaar in het politieke verhaal is geen optie. Want? KNIL Ambonezen hun erkenning, en bescherming van hun rechten die voortvloeiden uit het dienstbevel, waardoor men hier belandde is prioriteit nummer een! Dat hoofdstuk moet eerst afgesloten worden, want er leven nu nog (groot)vaders, en (groot)moeders die het bewust hebben meegemaakt.  Zij moeten alles meemaken voor diegenen die met hun hier zijn gekomen, maar er niet meer zijn.  Dat is mijn hoofddoelstelling voor 2018! En? Wanneer ik mee ga doen? Moet de vraag vanaf onze geboortegronden komen, niet vanuit hier. Want zij moeten ons maar gaan vertellen hoe wij hun kunnen steunen. Wij hebben jaren lang de arrogantie gehad om onze denkwijze van de RMS op te leggen! Terwijl onze politiek niet eens tegen elke vorm van kritiek mee om kan gaan. RMS is democratie, of te wel meer partijenstelsel!

Orpheus Apeldoorn huur, en geloofwaardigheid

Niets van Badan Persatuan alleen, of te wel Eenheid Partij! Dat had Sadam Hussein ook, en andere dictators. Daarom bestaat de BP, en Nationaal Congres ook niet meer. In Apeldoorn op 25 april zijn het stuiptrekkingen van het oude versleten strijdwijze, of ze het in 2018 nog gaan vieren daar? Niemand kan het zeggen, want de huur werd vanaf 2009 altijd betaald door een motorclub. Maar de gehele top zit nu vast, en ook daar zullen ze wel denken. Waarom moeten we nog de huur betalen voor een totaal stuurloze zogenaamde regering, zonder achterban. Tachtig procent die nog naar Apeldoorn wilt komen, staat toch buiten de locatie Orpheus! Mogelijk redden ze het dit jaar nog wel voor een keer, maar ik verwacht toch zoals iedereen dat de motorclub verboden gaat worden. In navolging van de Bandidos, en een politieke organisatie die dan zaken doet met zo’n organisatie in Nederland verliest op alle fronten haar geloofwaardigheid.

Orpheus
Wie garandeert de huur voor de komende jaren in Apeldoorn?

Het lijkt mij beter, dit jaar af te wachten hoe het zwaar bevochten KNIL Ambonezen dossier tot een goed einde gebracht moet gaan worden. Mogelijk duurt het nog tot en met begin van het jaar 2019. Het lijkt mij beter dat wij als Molukse samenleving als een achter dit dossier gaan staan. En alle politieke perikelen hier in Nederland laten rusten met betrekking tot de RMS.  Want het heeft geen zin! Want willen wij iets gaan betekenen? Moeten we alles afbreken, of wachten tot dat alles zich zelf afbreekt. En het laatste is nu in gang gezet, door hun zelf. Dan kunnen we pas alles opnieuw gaan reorganiseren, en formeren. Hopende dat de mensen met de dubbele agenda’s er geen nieuwe posities weer innemen. Alles moet vernieuwd worden, tot zelfs de fundering.  Of ik dan mee ga doen? En in welke vorm? Is niets over te zeggen op dit moment. Ik ben op dit moment druk bezig Maluku4Maluku in een stichtingsvorm te gieten. En de agenda van dit jaar moet ingevuld gaan worden, waaronder de eerste KNIL Ambonezen Reünie, en KNIL Ambonezen op Veteranendag. Daarnaast komen er datums binnen de Culturele Hoofdstad van Europa 2018 – Leeuwarden waarvan de programmering ingevuld moet gaan worden. We zijn als volk inderdaad niet zielig. Wij kunnen zelf beslissingen nemen, hebben wij geen dubieuze organisaties voor nodig.

Daarom moeten wij ons met onze trotse cultuur dit grote podium opklimmen. Zodat onze families, volk en vaderland via het internet met trotsheid kan volgen! In de tussentijd kunnen we mogelijk op gebied van hulpprojecten hun beter gaan steunen, in plaats van ons druk maken over de Titanic “RMS strijd in Nederland”! Maar ook daarin moet men opletten, dat men niet in aanraking komt met Sam Pormes. Die al jaren een dubbele agenda heeft, de eens extreem-links georiënteerde RMS jeugdige strijder. Die nu ineens de zogenaamde man is die zonder bijbedoelingen hulpprojecten doet. In de woonwijk Assen weten ze wel beter!

 Indisch Herinneringscentrum samenwerkingsverbanden

Men verwijt weleens dat ik niet kan samenwerken, maar ik heb Pelita en het Moluks Historisch Museum aangeschreven om samen te werken. Maar geen reactie. Wel vreemd dat twee organisaties die leven op belastinggeld of subsidies, een brief of email ontvangt van een Nederlandse burger en niet eens antwoord geeft. Laat staan een teken afgeven dat ze het verhaal in behandeling hebben genomen. U weet waar beide organisaties hun kantoor hebben? Jazeker in Den Haag aan de Sophialaan!

Hidden

Daarom? Het is belangrijk om samen te werken, met personen en of organisaties die geen dubbele agenda beschikken, of dienen. Maar het is op dit moment belangrijker om hier de gelederen te sluiten als volk! Want Maluku4Maluku heeft als beweging vanuit ons volk doelen bereikt, en heeft nog een stappenplan(strategie) voor de komende tijd. Een van de resultaten is alle commotie rondom de KNIL Ambonezen die de erkenning en waardering eindelijk kregen na 66 jaar. Met grote gevolgen binnen de publieke opinie. Het Nederlandse volk heeft eindelijk na bijna zeventig jaar volle begrip voor de situatie waar de KNIL Ambonezen(als Nederlandse veteranen) in zijn beland. Op dit gebied kunnen we scoren, dus eindelijk meer winstpunten halen. En jazeker, wij als Molukse samenleving voor de volle honderd procent hunkeren naar winstpunten na bijna zeventig jaar. Een winstpunt(21 november 2017) is niet genoeg!

boekmali
Michael Ruperti advocaat van KNIL Ambonezen / Maluku4Maluku

Michael Ruperti specialist juridische bijstand van en voor militairen/veteranen hielp ook mee aan “Dood door eigen vuur” 

http://www.dvhn.nl/groningen/Mortierramp-Mali-vastgelegd-op-beeld-22903548.html

Daarom maak ik nu ook bekend dat onze advocaat Michael Ruperti voor 25 april 2018 ook in stelling gebracht gaat worden. Om alle wachtgelden en andere ereschulden aanhangig te maken bij de rechter. Binnen het dossier KNIL Ambonezen, wat van en voor ons allen is! Niet gestoeld op Molukse politieke perikelen, puur op basis van een groot probleem van onze Molukse volk. Totale erkenning, en waardering ook op financieel gebied.

De vraag die je jezelf moet stellen is, achter wie ga jij staan? Maluku4Maluku doet niet aan politiek, maar strijd en vertegenwoordigd de eerste generatie de basis van onze Molukse volk. En ik als persoon ben geen politieke leider, maar vertegenwoordig een vergeten groep van ons volk. Die ook door ons allen is weggestopt, en vergeten, maar nooit is verslagen! Omdat zij voor mij(en Maluku4Maluk totaal) elke dag bidden, zodat wij harder kunnen werken! Opdat niemand het gaat vergeten.

If God is with us, who can be against us? /

Kalau Tuhan bersama ketorang, siapa yang bisa melawan ketorang ?

Wanneer volgt eindelijk het debat? Wat door Daantje Talakua is beloofd met zijn Watilette! #winterslaap #notmypresident #OraEtLabora 

DaanTalakua3

Maluku4Maluku

Leo Reawaruw

GodwithUs2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s