Hoop(vragen blijven staan)

Veel vragen weinig antwoorden, ik vind het wel best zo! Slaat op mijn vorige blog, niemand van de criticasters durft zichzelf de vragen die ik stel te beantwoorden.

https://reawaruw7.com/2018/05/10/hoopvragen-aan-het-molukse-volk-in-nederland/

We moeten hun ook niet groter maken dan ze zijn, want ik word overstelpt met steunbetuigingen. Niet allen vanuit de Molukse samenleving. Maar ook uit de Indische, en Nederlandse samenleving. Met name militairen en veteranen reageren geschokt! Ik ga de vragen stellen bij de Nederlandse regering, de aanvraag voor een afspraak is gedaan. Ik ga er in als frontman en of voorzitter van de stichting Maluku4Maluku, en niets anders. De zogenaamde leiders wisten er alles van af vanaf de jaren zestig, en ze deden totaal niets! Ik bedoel maar de website doet het niet meer, vreemd ten tijde dat er een grote doofpotdossier over 350 kinderen en 150 moeders van de KNIL op ieders bord wordt geklapt! Is hun website uit de lucht, en een persbericht of statement komt er niet van hun zogenaamde minister van informatie? Ik heb hem niet gezien, u wel?

Laten we nu maar volop gaan voor het KNIL Ambonezen dossier, waarin het hoofdstuk van de 350 vergeten kinderen en 150 vergeten moeders helaas ook in voorkomen.

Stichting Salawaku Hoogeveen

De eerste vergadering en of presentatie van Maluku4Maluku staat nu weer in de agenda voor zondag 24 juni aanstaande in wijk Hoogeveen(Drenthe), ben je de afgelopen jaren eerder geweest naar een van de presentaties? Dan weet je als geen ander, dat mijn persoon het onderwerp van de vergeten kinderen(en moeders) steeds naar voren heb gebracht. Alleen het was wachten op een persoon als heldin usi Saar Letsoin die de taboe wilde doorbreken, nu komen de verhalen los van meer lotgenoten. Wijk Rijssen gaat binnenkort ook bezocht worden met een presentatie.

Kom langs, gratis toegang. Je hoeft jezelf niet op te geven. Maar kom op tijd want de vergaderingen van stichting Maluku4Maluku zullen met alle ontwikkelingen nog drukker bezocht worden. Wel geldt er een huisregel, alle uitingen van welke motorclub, en voetbalclub is verboden. Je komt binnen als Moluks kind.

Nu de erkenning als veteranen binnen is, gaan we nog meer stappen maken om die erkenning in totaliteit te krijgen. Maar er dient ook een erkenning te komen voor de 350 achtergelaten kinderen, en 150 achtergelaten moeders. Onze persnetwerken bereiden ook bezoeken voor om naar de familie Letsoin op Kei besar af te reizen, maar willen ook andere families opzoeken die daar gedwongen achter gebleven zijn. Dus wanneer jouw familie ook slachtoffer is geworden van schendingen van mensenrechten met betrekking tot de vergeten kinderen, en vergeten moeders? Mail mij via Facebook of via salahutu@gmail.com !

De zondagmiddag is georganiseerd in samenwerking met Stichting Salawaku Hoogeveen, zij zien het belang van een goede samenwerking om goede informatie te geven aan de Molukse samenleving in hun regio.

m4mhoogeveen1

Meld je alvast aan op het evenement op Facebook:

https://www.facebook.com/events/176764856357510/

De stem van de straat

leo-joke-steve-pauw

Vergeet vanavond niet af te stemmen op Salto Televisie Amsterdam, is ook via het internet te volgen. Een uur lang een programma over de pijn, en leed van onder andere de vergeten kinderen en vergeten moeders van de KNIL. Volgende week op YouTube te zien.

https://www.salto.nl/programma/de-stem-van-de-straat/5xnzJOLas84UsmUSmuK6co/

 

In de uitzending worden beelden gebruikt vanuit het archief van Maluku4Maluku YouTube, wie weet herken je iemand.

Koning Willem-Alexander

IMG-20180508-WA0007
Naar wie keek premier Mark Rutte?

 

Ook kan ik aan iedereen bekend maken dat op zondag 24 juni in Hoogeveen usi Saar Letsoin als gastspreker aanwezig zal zijn! Morgen gaat er een brief naar Koning Willem-Alexander met het verzoek om ons met usi Saar Letsoin te ontmoeten. We zullen een ieder van de ontwikkelingen op de hoogte gaan houden.

31947924_1549318828512135_4327026155963023360_n

Er zijn ook weer verzoeken via privé-berichten binnengekomen of de bankrekeningnummer weer bekend gemaakt kan worden. Omdat men het stille protest die wij hebben afgegeven met de krans(van de vergeten kinderen en moeders) tegen de krans van het Koningshuis gezet, wel kan waarderen. Maar ook het feit dat we met vier generaties als delegatie daar waren, kan op veel goedkeuring rekenen.

4mei
Opdat wij niet vergeten! De krans voor de 350 vergeten kinderen, en 150 vergeten moeders van de KNIL Ambonezen. Die in de naam van de koningin Wilhelmina in vijandelijk gebied achtergelaten, en vergeten werden.

De factuur zal volgende week voldaan moeten worden, en we zijn blij met elke gift en of steun. Dus? Wanneer je een bijdrage wilt doen tussen de 10 en 30 euro? Mijn dank gaat uit naar de Nederlandse bijdragen, want zij beseffen dat er schending van mensenrechten en een groot onrecht ons volk is aangedaan.

Bijdrage kan gestort worden op de volgende bankrekeningnummer ABN-AMRO NL39ABNA0465955266 t.n.v. L.P. Reawaruw o.v.v. 4Mei 2018 KNIL

 

https://www.youtube.com/watch?v=t2UobFYAsHE&t=27s

 

Kranslegging en eregroet voor de 350 vergeten kinderen, en 150 vergeten moeders.

KransenM4M
Krans Eerste Generatie KNIL Ambonezen Krans 350 kinderen 150 moeders vergeten allen!

 

Mededelingen en krantenartikelen staan op de website www.maluku4maluku.com

 

Maluku4Maluku

Leo Reawaruw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s