Hoop(onrust door misbruik van mijn email in Roermond)

Mijn email is misbruikt door personen en organisaties die menen dat onze (groot)vaders oorlogsmisdadigers zijn geweest. In het mailverkeer naar de burgemeester van Roermond is mijn email-adres te vinden. Dit is zonder mijn toestemming gedaan, ik als kind van KNIL veteraan en voorvechter van en voor KNIL rechten. Distantieer mij voor de volle honderd procent van alle uitingen gedaan door  ene Arthur Graaff woordvoerder van AFVN-BvA . Stichting Nationaal Indië-monument 1945-1962 is op de hoogte gebracht.

Onze vaders hebben op dienstbevel als militair opgetreden. De hoofdverantwoordelijken zijn de opdrachtgevers in het Internationaal Strafhof in Den Haag worden ook de opdrachtgevers berecht, en niet de militairen. Morgen wordt er voor het eerst voor onze oorlogshelden de KNIL Ambonezen, en de Vergeten kinderen en moeders een krans gelegd door Maluku4Maluku. Dezelfde mensen en organisaties die het ontvangst van onze KNIL veteranen in Hilversum wilden verstoren? Kondigen aan morgen in Roermond te komen. Zelfde persoon kwam dag na Hilversum ook met een persbericht die van geen kanten klopte, de Volkskrant en andere kanalen hebben toen een rectificatie gedaan. Omdat na met mij gesproken te hebben de waarheid naar boven kwam.

Steun de kranslegging voor de KNIL veteranen, en vergeten kinderen en moeders. Kom naar Roermond! Er zijn toch nog steeds Molukse woonwijken in regio Zuid-Nederland?

Lees laatste bericht over informatie over de laatste twee foto’s http://www.maluku4maluku.com

Maluku4Maluku

Leo Reawaruw

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s